söndag 5 januari 2014

Att vara en trissvinnare.............

Vi har gått i väntans tider i inte mindre än 7v då jag skrapade fram tre TV rutor på en trisslott. Idag var det då äntligen dags. Jag och Daniel och Joel flög till Stockholm i lördags och ägnade lördagen till shopping och smarrig lunchmat i René Voltaires restaurang i PUB, superfint och mysigt ställe. Jag shoppade lite nytt som ni får se en annan dag. 

Trisskrap


Är ju inte något som man har rutin på direkt......! Vi blev väl omhändertagna av svenska spels ambassadör samt TV4 personal. Proffsiga Jessica Almenäs stod vid rodret denna morgon! Galet proffsig kvinna må ni tro! Jag skrapade fram den astronomiska summan 1 miljon kronor. Det måste man liksom fundera på ett tag........få tid att smälta och känna efter. 



Vi valde nr 26 vilket är vår son Nils födelsedag!  De fem åren med honom har gett oss nya dimensioner av livet, både glädje och sorg, vilket har varit tungt periodvis med utredningar, utbildningar och föräldragrupper? Pengar kan inte ändra vår situation men de kan ge oss möjligheter att sätta guldkant på livet då vi ex kan försöka oss på en första utlandsresa med hela familjen på ett sätt som fungerar på Nils villkor. (Bild från TV4 ). 

På sistone har jag jobbat med mig själv genom att tacka för det som är gott i mitt liv och tänka positivt runt det som händer i livet. Inte helt enkelt då man oftast bara tänker samma tankar om och om igen! Men med lite träning så går det att ändra invanda tankemönster och fylla sig själv med positiva tankar som ger positiva följdeffekter! Med positiva tankar och pengar i börsen så ser jag fram emot ett intressant och positivt 2014.

Vi är nu så glada, omtumlade  och trötta av dagens händelser så det får bli en tidig kväll helt enkelt! 

Kram Katarina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är så värda att få flera guldkanter, res, shoppa och njut!
Mittlillabo

Anonym sa...

Stort Grattis!

Ser fram emot lite ost och vin på verandan någon gång :-)

Mvh
Bia

Anonym sa...

Ha,ha...ni är varmt välkomna till burträsk och njuta av verandalivet. Ost och vin....absolut, det fixar vi! Trevligt att du hittade hit till min lilla blogg! Kram katarina

Anonym sa...

Grattis Katta / Kramar Anne