torsdag 5 mars 2015

Dagens plåga

Dagens inlägg handlar om hur det känns att vara förkyld när det är sportlov och solen lyser fint utomhus....blääääääää! Så, då var jag klar med det!

 Roar mig som kungligast med att pimpla kaffe och gofsa i mig rullrån och falsk potatisbakelse! Det känns som att det är den rätta meduxinen mot en surförkylning! 

Visar lite glimtar från huset.....//Katarina

       
En  Viking har flyttat in. 

       


       


       

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, skickar kryapådig hälsningar och en liten undran. Har sett ditt stora badrum på en bild och fastnat för de fina färgerna, materialen. Skulle bli jätteglad för flera bilder därifrån, när du får tid. Hoppas på tur!
Hälsningar från Elisabeth i Dalsjöfors

Vitfärg och Kompost sa...

Hej Elisabeth
Tack för din kommentar, det värmer! Jag tar gärna fler bilder från vår toalett. Vi har planer på att uppdatera den då det var flera år sedan vi byggde den . Kaklet är vi fortfarande nöjda med men de cappuccinofärgade väggarna ska målas vita och nya handfat med skåp ska installeras! Katarina

Anonym sa...

Hej Katarina!
Vi håller på att planera en stor renovering av vårt badrum från 70-talet, allt behöver bytas. Tycker också att ert kakel är fint och tror att det skulle passa till vit panel som vi tänkt oss. vill ha badrummet i gammaldags stil. vad har ni för golv? Ser fram emot lite bilder, kanske både från det gamla resp. nya badrummet...Elisabeth