måndag 11 januari 2016

Vi har städat ut julen....

Allt har sin tid brukar man säga! Innan julen så längtar jag efter att få pynta och få en sådär mysig Julig känsla i hela huset, ta fram granen med allt det där udda julpyntet som man kanske borde rensat ut men ändå inte har hjärta att göra sig av med...! När man sedan har passerat julklappsöppning, knäckprasslande och ätit sig mätt flera gånger om och staplat nyårslöftena på varandra känner jag mig ganska nöjd och sägerskyndsamt tack och adjö till julen och vill andas in ett nytt år.....!

Att välkomna det nya året gör jag bäst genom att städa ut julen och sedan styla och fixa till något rum, bord eller hörna i huset där det blir påtagligt att något nytt har tillkommit. Det kan exempelvis vara att köpa lite nya blommor, hänga om lite konst eller flytta om fina lyktor och annat pynt!

Vid vår utsdning så skapades en ny hörna med hjälp av rottingstolen med finaste lammskinnet från Shephard och det fina avlastningsbordet i ek. Det fina gamla Persiska metallfatet som väntat på att få komma fram fick äntligen sin givna plats. Jusslingor har placerats ut på olika ställen i huset för att lysa upp den fortfarande ganska mörka kvällarna. 

                                    

                                    

Nya gardiner från Ellos fick komma upp på stången i matrummet

                                    

Fina kopparfatet med juldekorationer byttes ut till vita liljor i farmors finvas´n. Nu kan vi slappna av och välkomna ett nytt och ljust år 2016. Hoppas du har mycket ljust och roligt att erbjuda! 

                                    
Sov sött! //Katarina

Inga kommentarer: